Parteneriat localitatea Clisson (Franta) cu localitatea Sisesti

joi, 15 iulie 2010


click pe titlu pentru a accesa site ul parteneriatului (in romana si franceza)

11 comentarii:

ovidiu spunea...

Comuna Sisesti colaboreaza cu ONG-uri din Franta, iar beneficiile acestui parteneriat sunt importante.Asociatia Clisson (cu care comuna Sisesti cu care are o legatura de parteneriat si se incearca infratirea cu aceasta comuna) a donat o autospeciala pentru stingerea incendiilor, dar s-a implicat si in alte proiecte sociale, o sponsorizare pentru renovarea unei sali in care se intalnesc tinerii francezi si romani. Parteneriatul dureaza din 1993. Cei care stiu mai multe despre acest lucru pot sa scrie pe blog.

toni spunea...

vad ca ai fost mai rapid decat mine si ai postat link-ul catre asociatia clisson-sisesti inainte sa ti-l trimit. pagina este tradusa si in limba romana nu numai in franceza. trebuie aleasa limba apasand pe drapelul Romaniei.

ovidiu spunea...

Cand realizez un articol imi place sa fiu cat mai documentat (chiar daca nu intotdeauna gasesc informatia pe care o cauta lumea)
Eu sper sa mai vina si lumea cu idei si cu propuneri de subiecte pentru ca degeaba fac un articol pe blog daca nu e interesant sau mai corect spus nu e comentat.

Anonim spunea...

Cati sisesteni sunt acum in Clisson?

Anonim spunea...

Poate cineva sa posteze poze din excursia care tocmai s-a incheiat in Franta, Clisson, Paris, etc?
Multumesc.

ovidiu spunea...

Daca cineva are fotografii de la excursia din Franta, Clisson si doreste sa fie postate pe site mi le poate trimite la adresa sindresticomunadumbravita@yahoo.com (inclusiv o descriere scurta).

Anonim spunea...

Normal ca sunt multi care au fotografii din excursia din Franta.Nu inteleg de ce nu vor sa le trimita la adresa de mai sus.
Ar fi interesant sa aflam si noi, sisestenii care nu am avut loc in autocar, cum a fost acolo.Sa ne povestiti cate ceva, sa ne aratati poze.
Multumesc.

Anonim spunea...

autospeciala care mananca banii primariei a fost adusă de loic thetio nu de asociatia sisesti clisson. Verificati inainte sa dezinformati lumea.

Costin Gavril-viceprimar comuna Sisesti spunea...

In legatura cu mancatul banilor,cred ca verbul folosit ar trebui sa fie la trecut,cind masina era tinuta afara, fara apa,neavind garaj incalzit in perioada de iarna.
Acum desi primarul nu are culoare politica,nu a luat pozitia ghiocelului,am facut eforturi si am facut un garaj incalzit.Anul trecut am intervenit la 2 incendii de padure si am reusit sa stingem focul,fara a fi necesara interventia pompierilor de la Baia Mare.Recunosc ca mai avem de lucru cu grupa de voluntari,pentru a fi mai prompti in interventii.

Costin Gavril-viceprimar comuna Sisesti spunea...

Ovidiu spunea ca -i place sa se documenteze cind scrie un articol,dar articolul sau este complet eronat,masina de pompieri si multe alte ajutoare pentru persoanele cu dizabilitati si pentru cei cu diabet au fost facute de Asociatia umanitara Solidarite PloemeuRoumaniE,presedinte fondator Loic Thetio si nu de Asociatia Clison,care in schimb a ajutat financiar la Grupurile sociale de la scoala Vasile Lucaciu din localitatea Sisesti

Anonim spunea...

vedeti-va de treaba cu masina de pompieri aduce doar cheltuieli

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Orice parere este binevenita asa ca te invit sa comentezi articolul...NU UITA ca si parerea ta conteaza.