Incendiu la Surdesti

luni, 19 septembrie 2011

Incendiu violent in seara zilei de duminica in localitatea maramureseana ŞURDEŞTI. O bucătărie de vară, cu şură şi grajd au ars ca o torţă cu câteva minute inainte de ora 20. Întreg satul a sărit cu găleţile în ajutorul oamenilor, însă flăcările uriaşe au făcut ca intervenţia lor să fie în zadar. Doar echipajele de pompieri au reuşit să domolească focul, însă în mare parte gospodăria era deja distrusă. Imaginile video ne-au fost furnizate de cititorul eMaramures.ro, Daniel Verdes. (click pe titlu pentru video)

Secret Garden

luni, 12 septembrie 2011


"Secret Garden" este un complex hotelier modern de 4 stele din mediul rural romanesc, inaugurat in vara anului 2007. Aflandu-se situat in localitatea Danesti, la doar 15 kilometri de Baia Mare, complexul constituie locul perfect pentru sejururi si vacante, fiind situat departe de aglomeratia orasului, in inima naturii, meritandu-si pe deplin renumele de "Gradina Secreta". Pentru cei care nu ati fost la acest hotel puteti face un tur virtual cu click pe titlu. Mai multe info puteti afla pe site ul hotelului.

DA SI TU UN LIKE (campanie de promovare a comunei Sisesti)

joi, 8 septembrie 2011


Campanie de promovare a comunei Sisesti pe facebook. Da si tu un LIKE si cunoaste mai multi prieteni din comuna Sisesti si nu numai.