Victima a jocului Counter Strike

marți, 1 iunie 2010


Un articol din site-ul www.antena3.ro m-a facut sa realizez acest articol...vezi in comentariu

1 comentarii:

Adm spunea...

Este incredibil cata pasiune poate starni acest joc daca s-a ajuns pana la lucruri extreme, foarte multi dintre prietenii nostri se distreaza astfel.

Influenţa calculatorului este foarte mare si o parte din vină aparţine părinţilor, care nu-şi mai petrec timpul cu copiii. Copiii se izolează, nu mai comunică, devin violenţi şi nefericiţi, işi găsesc prieteni virtuali şi, de multe ori, folosesc limbajul din jocuri. Probabil că datoria părintilor este să limiteze timpul petrecut în faţa calculatorului (1-2 ore/zi).

In ziua de astazi se copilăreşte pe calculator într-o lume virtuală dominată de violenţă, de aceea se intampla atatea lucruri urate, violenta fizica, sinucideri,etc.

Scoala nu-i poate ţine departe de calculator, desi la orele de educaţie fizică, dascălii încearcă să-i îndrume către jocuri care implica miscare, gandire, dezvoltarea intelectului.

In privinta locurilor de joacă nu este cazul sa discutam ca avem destul, camp, teren,etc, unde sa “zburdam” (la oras e alta problema).

Accesul copiilor la calculator este ca o armă cu două tăişuri. Este bine, deoarece tinerii au acces mai uşor la informaţii, dar este foarte rau (grav), deoarece tinerii devin mai preocupati doar de viata sa interioara, nu mai comunică şi sunt închişi în lumea lor virtuală.

Jocurile pe calculator nu sunt toate nocive în sine. Sunt jocuri de dezvoltare a gândirii, a logicii, dar o influenţă negativă o au jocurile cu conţinut violent. Copiii sunt implicaţi în joc şi de multe ori psihicul lor nu mai face diferenţa dintre realitate şi lumea virtuală.

Nu am facut acest articol ca sa i critic pe cei care se joaca ci ca sa scot in evidenta efectele nocive pe care le au aceste jocuri asupra tinerilor.

Astept parerile voastre

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Orice parere este binevenita asa ca te invit sa comentezi articolul...NU UITA ca si parerea ta conteaza.