Ai castigat un concurs scolar? Olimpiada? Diploma sau premii? Ai prieteni care au castigat astfel de concursuri?

miercuri, 2 iunie 2010


vezi in comentariu mai multe

2 comentarii:

ovidiu spunea...

Ai castigat un concurs scolar? olimpiada? diploma sau premii la sfarsitul anului scolar ? Ai prieteni care au castigat astfel de concursuri? scrie aici sa i felicitam si sa i cunoastem.

Toti copiii care au merite deosebite la scoala, care au inclinatie spre versuri, au compus o poezie, au participat la diverse concursuri scolare, spectacole folclorice, sportive si au obtinut rezultate bune merita mentionati aici. Daca aveti fotografii cu acestia si cu diplomele castigate le puteti trimite si le voi posta pe blog.

Daca avem copii talentati de ce sa nu ne mandrim cu ei ? Nu ezita sa scrii.

ovidiu spunea...

Chiar daca primul impuls este "eu nu scriu pentru ca nu vreau sa ma laud" vreau sa stiti ca prin ceea ce ati obtinut in diferitele concursuri, olimpiade sau premii obtinute de a lungul timpului in scoala, NU este o lauda ci un MERIT pe care l-ati castigat cu multe sacrificii si pe care ar fi pacat sa nu l scrieti aici, astfel sa fiti mandri ca sunteti un exemplu pozitiv pentru comunitate. Sa fiti convinsi ca lumea va va privi cu admiratie iar care va zice „uite cum s-a bagat in seama” tradus inseamna frustrare, ciuda, neputinta ca nu este el (ea) in locul tau.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Orice parere este binevenita asa ca te invit sa comentezi articolul...NU UITA ca si parerea ta conteaza.