Propuneti subiecte de discutie, idei, etc

duminică, 23 mai 2010


Propune un subiect de discutie, vino cu idei.

12 comentarii:

Adm spunea...

Propuneti subiecte de discutat pe acest blog, in acest articol. Propunerle dvs vor fi postate pe blog si le veti putea comenta.

Olimpia spunea...

nimic despre Secret Garden?!

Anonim spunea...

ar trebui sa publicati mai multe articole despre sate in special cetatele .si ar trebui sa postati mai multe imagini ~x( .ex in cetatele sunt multe locuri istorice cu multe basme si legende.dac ati face toate astea multa lume ar vizita mai mult asect sait.si nu negrijati cetatelele .;))

ovidiu spunea...

In primul rand ma bucur ca ati scris pe acest blog. Eu as publica mai multe articole dar deocamdata si care sunt nu prea au succes, sau ma rog, asa pare…

In alta ordine de idei, ceea ce fac eu (prin acest blog) este o chestie voluntara si chiar daca o fac cu mare placere, nu pot sa fac deplasari in toate localitatile, dar m-am gandit la o idee pe care sper sa fie recetata pozitiv de catre toti locuitorii comunei Sisesti : „si voi puteti fi reporteri de ocazie, adica, daca aveti un aparat foto, un telefon cu care sa faceti fotografii, gasiti o stire care intereseaza comunitatea din satul vostru, imi scrieti pe email (sindresticomunadumbravita@yahoo.com) si trimiteti informatii insotite de fotografii si eu le postez”.

Mai multe fotografii nu voi pune pe blog (maxim 2 pentru un articol) dar daca imi trimiteti mai multe fotografii, promit ca le postez pe site ul www.sindresti.nvn.ro la sectiunea satului respectiv si cu legatura de pe blog catre aceste poze (probabil ca stiti ca pe site ul www.sindresti.nvn.ro am postat fotografii din toate localitatile comunei Sisesti pe unde am reusit sa ajung).

Acest blog este deschis tuturor celor care tin la aceasta comuna si vor sa o promoveze si sa o faca mai cunoscuta asa ca, daca eu, care sunt din comuna Dumbravita, incerc sa fac ceva frumos pentru comuna Sisesti , cu atat mai mult voi, care sunteti de ai locului ar trebui sa ma ajutati si sa facem o treaba frumoasa. Sunt convins ca veti receptiona pozitiv acest mesaj si impreuna sa facem si mai cunoscuta comuna Sisesti. Pe site ul comunei Dumbravita www.sindresti.nvn.ro am cateva fotografii primite de la prieteni (pe care nu i cunosc personal dar care au receptat pozitiv ceea ce eu le-am cerut in privinta fotografiilor si informatiilor din comuna) asa ca nu trebuie sa ne cunoastem personal ca sa facem ceva frumos pentru comuna Sisesti ci putem coresponda prin e-mail-uri.

Mai era o problema, vreau sa fiu echilibrat in articolele pe care le fac fata de toate satele comunei Sisesti, nu am vreo preferinta fata de vreun sat asa ca daca va uitati cu putina atentie am postat cel putin un articol din si despre fiecare sat.

Va astept cu pareri sau cu idei despre ceea ce am scris mai sus.

Anonim spunea...

mai oamenilor da ati tot facut poza la biserici si leati tot postat da despre biserica de piatra din cetatele care e o adevarata legenda...nu ati scris nimic si nu ati publicat.despre dealul magura pe care se afla crucea aia de tabla nu ati scris nimic dar daca vati interesa in acel deal sunt extraordinar de multe leegande.stiati ca satul cetatele a fost o cetate si ca strabunici nostri se ascundeau acolo de tatari?????MERETI MA VOI CU ...MAI BN LASA

Anonim spunea...

VOI ATI SCRIS TOT FELUL DE PROSTI PE CARE NU INTERESEAZ NIMENI SI CE ROST MAI ARE SA UMPLI NUMAI ASA ACEST SAIT PUNETI SI VOI CEVA LEGENDE ,POVESTIRI ,POEZI,INTIMPLARI ,,,DIN TRECUT NU NISTE IMAGINI CU NISTE BESERICI SI NU MAI STIU CE SI GATA BLOGU.MA NOI TREEBUIE SA ARATAM CU CE SE MINDRESTE COMUNA NOSATRA

Anonim spunea...

BLOGUL asta E de cacat DEOARECE ceva interesant DESPRE SATE NU ati scris NUMAI NISTE prosti AIURIA chiar daca is din alta comunaSTIU CA SATUL CETATELE este plin de povesti ,LEGENDE intimplari.''''CRED CA AU SI CARTIII DESPRE ACESTA INTIMPLARI SI LEGENDE'''''.si daca tot ati pus acolo imagini numai asa unde ii BISERICA ORTODOXA de piatra din CETATELE????~X(CARE EA INSASI E O ADEVARATA LEGENDA...................................

Anonim spunea...

CEA CE AM DE ZIS ESTE .................MAIESTE CA VOI ARATATI CAM ASA CU BLOGUL VOSTRU 8-}........SI CA ..........EU SIMPT ... ~x( SI ASA X( ...SI IN ULTIM CUVINT .......:|

ovidiu spunea...

Eu nu consider ca sunt prostii, imi pare foarte rau sa te dezamagesc dar ceea ce am postat pana acum sunt personalitati cu care comuna Sisesti se poate mandri, chiar daca nu toate sunt de actualitate. Nu poti sa spui ca este o prostie sa amintesti de Vasile Lucaciu, despre invatatorul din Cetatele, despre directorul care se pensioneaza din Surdesti, despre monografia satului Negreia, despre Dascalita din Bontaieni, biserica de lemn din Surdesti, Udatoriul din Surdesti si urmeaza si altele. Ca inca nu am apucat sa postez despre biserica de piatra din Cetatele, aici ai dreptate, dar toate pe rand, daca aveti voi fotografii sau articole scrise despre aceste legende trimite le ca nu „doare” mailul (sindresticomunadumbravita@yahoo.com) si eu le postez. Lumea trebuie sa inteleaga un lucru : ceea ce fac eu prin acest blog (si sunt singur) nu este un job, adica nu am nici un avantaj financiar, mai concret spus fac blogul din placere si din respect pentru comuna Sisesti. Ca nu o sa multumesc pe toata lumea si cu asta sunt de acord, dar macar incerc sa postez ce consider eu mai interesant. De aia am scris mai inainte (mai sus), dar vad ca nu se citeste, ca toata lumea poate participa intr un fel sau altul la realizarea acestui blog al comunei. Eu nu fac blogul asta pentru mine, ca nu am ce face cu el, il fac pentru cei care vor sa vada ceva interesant, sa afle cat mai multe noutati. In concluzie astept pe e-mailul sindresticomunadumbravita@yahoo.com fotografii si informatii despre biserica de piatra din Cetatele si voi posta in cel mai scurt timp informatia. Multumesc pentru intelegere.

toni radu spunea...

salut Ovidiu,
Nu stiu daca esti la curent cu faptul ca Sisestiul are o lagatura de parteneriat cu o asociatie din Franta din localitatea Clisson. Acum se incearca realizarea unei infratiri intre cele doua comune. istoria acestui parteneriat este destul de lunga (a inceput prin 1993) si de atunci, aproape in fiecare an s-au desfasurat in Sisesti sau in Clisson activitati comune intre cele doua asociatii si mai ales activitati intre tineri din Sisesti si din Clisson.
cred ca ar fi bine sa existe o sectiune pe acest blog si despre aceasta infratire, deoarece multa lume nu cunoaste acest lucru si cred ca ar putea interesa si familii din satele apartinatoare comunei Sisesti sa adere la aceasta asociatie si sa colaboreze cu familii din Franta.
Merci

ovidiu spunea...

Salut Toni
Nu stiu prea multe amanunte despre acest lucru (desi am mai scris aici despre el : http://sisesti.blogspot.com/2010/05/vara-copiilor-la-sisesti.html , in interviul cu Maria Dobrican) .
Este buna ideea ca ai scris si ai mentionat despre aceasta si o sa incerc sa fac un articol despre acest lucru. Eu o sa postez art. si voi, cei care stiti detalii despre aceasta infratire si despre aceasta localitate va rog sa scrieti comentarii pe blog.

Mihut ,o fata din Surdesti comuna Sisesti ,care a concurat cu elevii din Ungaria, Bulgaria , Cehia ,Franta si a cistigat premiul special al juriului .Acest concurs s-a tinut la Sighetul Marmatiei.Intrati pe :http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Orice parere este binevenita asa ca te invit sa comentezi articolul...NU UITA ca si parerea ta conteaza.