Bisericile de lemn din comuna Sisesti

duminică, 23 mai 2010

7 comentarii:

Adm spunea...

Ce inseamna pentru locuitorii comunei Sisesti faptul ca, comuna lor este mai cunoscuta datorita potentialului turistic de care dispune si dintre acestea amintesc: bisericile de lemn din Surdesti, Plopis, Cetatele, Muzeul Vasile Lucaciu, Biserica Vasile Lucaciu, etc ?

Anonim spunea...

Toata stima pentru ceea ce faci pentru comuna Dumbravita si satele vecine ei.Se vede caci faci lucrul acesta din inima ,ma bucur pt.ce a-i facut si iti doresc tot binele la tine si la toti a-i tai.
Numai bine,
G. Cadar

ovidiu spunea...

Multumesc pentru apreciere (iti doresc tot binele si fam. tale), sa stii ca deja am primit unele “nemultumiri” de genul “ce legatura ai tu cu Sisestiul?” sau “ce te bagi tu in alta comuna?”. Ii anunt pe acei contestatari ca ceea ce fac pentru comuna Sisesti (prin acest blog) nu reprezinta un castig financiar ci reprezinta pur si simplu un mod prin care sa putem dialoga si sa ne spunem parerile. Si mai mult, daca acei contestatari erau in stare sa faca ceva pentru comuna Sisesti : un blog, un site (acesta exista deja), un forum, aveau ocazia sa o faca pana acum. Poate ca o sa renunt la idée daca nu este receptata pozitiv pentru ca nu poti sa te bagi in inima omului cu forta. Eu am vrut sa fac ceva frumos (macar am incercat) pentru comuna Sisesti care merita mult mai mult, fiind o comuna apreciata si cunoscuta in lume si vecina cu comuna Dumbravita. Prin acest mesaj doresc tuturor locuitorilor comunei Sisesti toate cele bune si daca vor crede ca nu este util pentru comuna lor acest blog (facut de cineva din comuna Dumbravita) pot sa scrie aici si atunci ma voi gandi de 2 ori inainte de a continua acest proiect. Cu respect Ovidiu.

G. Cadar spunea...

Ovidiu asa a fost de cind lumea cineva a fost nemultumit ,chiar nu cred in povestea " impaca si capra si varza' caci e tare greu sa lucrezi cu oameni.Dar fi sigur caci multi apreciaza ceea ce faci si multi te apreciaza pe tine fara sa te fi intilnit vreodata dar dupa cum se spune (lucrul sau fapta arata cine esti )noi iti multumim pt. ce faci si sint sigur caci in sufletul tau este o satisfactie care nimeni nu ti-o poate da sau lua acea satisfactie se dobindeste prin munca cu drag.
Numai bine ,
G.Cadar

G.Cadar spunea...

Vroiam sa scriu (munca facuta cu drag)
Corecteaza daca se poate.
Multumesc

ovidiu spunea...

Multumesc si sper ca acest sentiment sa se mai regaseasca si la altii. Intr-adevar singura satisfactie este ca macar incerc sa fac ceva frumos pentru comuna, daca chiar am reusit ii las pe cei care viziteaza blogul sa o faca.

Maria spunea...

Ovidiu, iti multumim pentru faptul ca ai ales sa ne promovezi comuna. Eu te sustin in ceea ce faci, sa nu renunti chiar daca unii vor sa-ti puna "bete in roate".

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Orice parere este binevenita asa ca te invit sa comentezi articolul...NU UITA ca si parerea ta conteaza.